Problémád adódott a mobiltelefonod beállításaival kapcsolatban? Mi segítünk!

Kategória: Okosságok

Samsung, Huawei magyar kezelési útmutatók letöltése

Problémád adódott a mobiltelefonod beállításaival kapcsolatban? Mi segítünk!

Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új okostelefon használatba vétel során: „Hogyan tudom régi adataimat átvinni az új készülékemre?” Hogyan blokkolhatom a véletlen érintéseket a mobiltelefonomon?” vagy „Hogyan állítsam be a mobilnetet új telefonomon?”.

Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek, mostantól a mobiltelefonokhoz nem adnak részletes papír alapú használati útmutatót, csak max. 4-5 oldalast, amiből a bekapcsoláson kívül nem sokat lehet megtudni.

Nem egy olyan ember fordult már hozzánk, hogy segítsünk a készüléke beállításában, mert bárhogy is próbálja, neki nem megy. Ennek érdekében úgy döntöttünk, hogy orvosoljuk ezt a problémát.

Amennyiben segítségre van szükséged Samsung vagy Huawei mobilod használatával kapcsolatban látogass el weboldalunkra, ahol magyar nyelvű útmutatóink segítségével lépésről-lépésre haladhatsz az alapbeállításoktól egészen a legprofibb szintig.

Mivel minden készülék más és más ezért, könnyelmű kijelentés lenne részünkről, ha azt mondanánk, hogy mindegyik típust ugyanúgy kell beállítani. Teljesen más menürendszerrel rendelkezik egy Samsung és abszolúte mással egy Huawei vagy egy LG.

Ezért nincs is erre egy alapformula ami alapján belehetne azokat precízen állítani, de hála a mobiltelefonkészülék gyártóknak rendelkezésünkre bocsátották a készülékek részletes magyar nyelvű útmutatóit, amely képes illusztrációk segítségével, lépésről-lépésre vezet be az Android rendszer használatába, így az alapbeállításokon felül további tippeket is megoszt veled, amellyel még jobban kihasználhatod mobilod tudását.

A kezelési útmutató megtekintéséhez, Adobe Reader-re lesz szükség, amit itt le is tölthetsz: Letöltés >>

A Samsung mobiltelefonok magyar nyelvű útmutatói:

Samsung magyar útmutatók Letöltés >>

Samsung útmutatók


A Huawei mobiltelefonok magyar nyelvű útmutatói:

Huawei magyar útmutatók Letöltés >>

Huawei útmutatók

 
 

T: 3