Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk! + Letöltés!

Kategória: Okosságok

Ingyenes vírusvédelem Önnek!

Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk!

Előfordult, hogy számítógépe, böngészés közben, pornográf tartalmú oldalakat jelenít meg?

Esetleg egyre több program nem indul, vagy fokozatosan eltűnnek a gépén tárolt adatok, dokumentumok?

Vagy olyan zsarolóvírussal találkozott, amely lezárja az Ön Windows rendszerét, és csak fizetés után tudna hozzáférni újra adataihoz?

Sajnos, gomba módjára kezdtek elszaporodni a megtévesztő weboldalak, amelyek például számítógépünk hardveréhez szükséges driver letöltéseket kínál, de feltelepítésekor egészen más kerül a gépünkre.

De ugyanolyan veszélyesek a Warez vagy Torrent oldalak is, amelyek fizetős szoftvereket (Windows, Office, PhotoShop, stb.) kínálnak ingyenes letöltésre. És akkor még nem is beszéltünk a megtévesztő e-mailekről…

Amennyiben a felsorolt jelek valamelyikét tapasztalta számítógépén, mindenképp segítségre lesz egy ingyenes vírusirtó szoftverre, amelynek kiválasztásában, tanácsadónk készséggel áll rendelkezésére, teljesen ingyen!

Ha pedig egyik problémával sem találkozott, akkor még mielőtt megtörténne a baj, telepítse fel az itt felsorolt vírusirtók valamelyikét számítógépére!

Mindenek előtt az alábbi tanácsokat ajánlott megfogadni:

  • E-mailben kapott gyanúsnak vélt mellékletet, ne nyissunk meg, pláne, ha ismeretlen a feladó! Ilyen például egy olyan email ami arról tájékoztat, hogy kifizetésre vár a postán várakozó csomagunk. Akkor történik meg a baj, ha megnyitjuk a mellékletet vagy rákattintunk a levélben található linkre!
  • Amennyiben teheti, kerülje a gyanúsnak vélt, vagy a Warez és Torrent oldalakat!
  • Csak a gyártó hivatalos oldaláról töltsön le számítógépéhez, notebookjához illesztőprogramokat!
  • Ha lehetséges, ne csatlakoztasson Pendrive-ot, külső merevlemezt számítógépére, vírusirtó szoftver jelenléte nélkül!
  • És legutoljára még egy jó tanács: ne dőljön be az olyan tartalmú e-maileknek, amelyek a bank nevében kérik el az PIN kódját, vagy személyes adatait!
 

Az alábbi TOP 3 vírusirtó programot ajánljuk számítógépe hatékony védelme érdekében:

1. Avast 2023 Free AntiVirus (magyar) vírusirtó szoftver

Az Avast egy kiváló, ingyenes, hatékony vírusirtó, amely biztonságot nyújt, minden otthoni felhasználó számára, és teljes védelmet nyújt a kártevők ellen. A program a számítógépünkön levő tartalmakon kívül, az e-mail fiókunkat (SMTP, POP3 vagy IMAP4) is képes leellenőrzi, továbbá megvédi számítógépünket az esetleges levélben elrejtett vírusok vagy férgek ellen is. Az Avast valós idejű védelmet nyújt a számítógépünk számára az esetleges vírusok ellen.

Avast antivirus letöltése ingyen

Letöltés >>
 

 

2. Avira Free Antivirus 2023 Edition vírusirtó program

Az Avira Free AntiVirus 2023 egy megbízható, díjnyertes, bárki számára ingyen használható vírusirtó program, amely hatékonyan az és gyorsan távolítja el a rosszindulatú kártevőket a számítógépünkről. Az újratervezett külsővel rendelkező vírusirtó szoftver képes figyelni a számítógépünkön előforduló minden folyamatot, és azonnal reagál, mikor egy rosszindulatú programot észlel, így biztonságban tudhatjuk a számítógépünkön tárolt adatainkat.

Avira Free antivirus letöltése ingyen

Letöltés >>
 

 

3. ESET NOD32 2023 15.1 (magyar) vírusirtó szoftver

A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az internetes károkozók minden fajtája ellen, így kiváló megoldást biztosít számítógépe vírusvédelmére. Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

ESET NOD32 vírusirtó letöltése ingyen

Letöltés >>

 

T: 4