Microsoft Office 2019 Professional Plus 64-Bit (magyar)

Kategória: Letöltés

Microsoft Office 2019 64-bit letöltés

Megjelent és ingyen letölthető a Microsoft Office legújabb: Office 2019 Professional Plus 64-Bit-es változata.

Az Office 2019 szoftvercsomagot használók könnyen kezelhető, modern eszközök segítségével, valamint kész tervezősablonokkal és látványos hatások alkalmazásával hozhatnak létre különböző jól mutató, igényes megjelenésű dokumentumokat, diagramokat vagy táblázatokat. Valamennyi Office összetevő egységes felhasználói felülettel rendelkezik, így hatékonyan végezhetünk el vele egy iskolai feladatot, de könnyen kezelhetjük vele a háztartási kiadásainkat is.

A Microsoft Office 2019 Professional Plus programcsomag tartalma: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher.

Tedd lendületesebbé a bemutatóidat a PowerPoint 2019 használatával! A PowerPoint 2019 alkalmazásban közvetlenül szerkeszthetsz videofilmeket, a hosszú klipeket rövidebb részekre is vághatod, vagy csökkentheted a fájlméretet, hogy gyorsabb legyen a bemutató átvitele.

A látványt tovább fokozhatod a színek módosításával, új videó effektek felvételével, valamint az új, dinamikus áttűnések és animációk bevetésével.

A Word dokumentumaid elérése, szerkesztése és megosztása szinte bárhonnan elvégezhető, az Office webalkalmazásai segítségével

Fontos elintéznivalóid akkor is végrehajthatod, ha távol vagy a munkahelyedtől. Az Office 2019 által létrehozott dokumentumokat pár kattintással közzéteheted a Windows Live SkyDrive webhelyen.

Office letöltés

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Microsoft.com
Fájlméret...... 3.49 GB 
Nyelv........... Magyar
Liszensz........ Freeware
Windows...... 2008/Vista/7/8/8.1/10
 

T: 2